Scroll to top

Mobiele Diensten

Winter & Zomer check

Winter & Zomer check

Het is tijdens de warme en koude periodes dat de meeste koelingen het moeilijk krijgen. Vermijd problemen en laat uw toestel zeker goed controleren om de hitte van de zomer en de lage temperaturen tijdens de winter te trotseren.

Onderhoud

Onderhoud

Om extra voordelen te krijgen kiest u best ons complete onderhoudsformule! Onze 3 in 1 Onderhoudsformule biedt u een compleet koeling onderhoudt met alle nodige attesten inbegrepen, tegen een zeer scherpe prijs.

Sensor Kalibratie

Sensor Kalibratie

De voelers zijn cruciaal om de goede werking van uw koeling te kunnen garanderen. Een voeler kan afwijken zonder dat u het merkt. Een voeler kan afwijken zonder dat u het merkt. Deze scenario zal de temperatuur van uw lading in gevaar kunnen brengen, neemt best geen risico’s en laat uw voelers ook controleren tijdens uw jaarlijks onderhoud bijvoorbeeld.

Upgrade Nieuwe Koelgas Normen

Upgrade Nieuwe Koelgas Normen

De meeste koeltoestellen in gebruik zijn steeds uitgerust met een zeer polluerende freon (koelgas) R404a, deze zal definitief verboden worden vanaf 1 januari 2020.

Herstellingen

Herstellingen

Problemen op een koeltoestel zijn meestal de oorzaak van een gebrek aan onderhoud of door een verkeerde manipulatie. Slijtage onderdelen worden best tijdens het onderhoud preventief vervangen indien nodig.

Lek Dichtheid Attesten

Lek Dichtheid Attesten

Sinds 1 juli 2017 is de Europese wetgeving ook van kracht voor de Belgische transportbedrijven, ieder gebruiker of eigenaar van een koeltoestel is verplicht om
deze één keer per jaar te laten onderzoeken voor eventuele gaslekken tijdig te kunnen opsporen.