Scroll to top

WaaronTSC kiezen?

Ons filosofie

Als u zoekt het onderhoud van uw koeling te laten uitvoeren zonder een dag uw wagen te moeten missen, dan bent u aan het juiste adres.

Bij TSC komt u als klant op de eerste plaats. 
Als verlener van diensten voor transportbedrijven weten wij dat een vrachtwagen minder door onderhoud niet zo eenvoudig kan zijn.

Onzewerkmethode

  • Op de locatie van uw bestelwagen/ oplegger
  • Tijdens het stilstand en of pauze van uw chauffeur
  • Met een duidelijk feed back van de werkzaamheden
  • Met een snelle en kwaliteitsvolle service
  • Altijd gebruik van originele onderdelen
  • Aan de scherpste prijzen van de markt

Onze sterke
punten

Een geperson aliseerde service

Ieder bedrijf heeft zijn eigen behoeftes. TSC kiest altijd voor een persoonlijke aanpak en zal altijd de werkzaamheden adapteren in functie van de mogelijkheden van uw bedrijf om een uitstekende service te kunnen aanbieden.

Geen afspraak nodig

Uw hoeft geen afspraak dagen op voorhand te maken, wij zijn zeer reactief en de gevraagde werkzaamheden worden meestal binnen de 24h uitgevoerd.

Garantie

Bij TSC verliest u nooit uw merkgarantie, dit geld zowel tijdens de wettelijke garantieperiode als tijdens een eventuele verlengde garantie, sinds de eerste dag van uw aankoop heeft u het recht om te kiezen waar uw toestel te laten onderhouden, bovendien gebruiken wij altijd originele wisselstukken om een topkwaliteit te kunnen waarborgen..

Kwaliteit

TSC is gecertificeerd cat. I (Europese wetgeving voor broeikasgassen) en beschikt over een ruime ervaring in transportkoeltechniek. Ons techniekers beschikken van de modernste gereedschappen en materieel om alle interventies (op locatie) aan het hoogste kwaliteitsniveau te garanderen.

Milieu

Als professioneel in de transportkoeling sector zorgen wij voor een correcte recyclage van een aantal zeer polluerende producten die schadelijk zijn voor het milieu. Bovendien draagt TSC het project “GO TO ZERO” om nog een stapje verder te gaan waar mogelijk.

Transparantie

Bij TSC willen wij geen verassingen. Indien we tijdens het onderhoud nog een bijkomend probleem vaststellen, dan vragen we u eerst een akkoord.

Communicatie

Een goede communicatie is belangrijk voor een trouwrelatie op te bouwen, u blijft altijd op de hoogte van ieder interventie en ontvangt via mail een duidelijk eindrapport van de uitgevoerde werkzaamheden.